31 května 2006

Kolem na Šluknov 2006

23.04.2006 Kolem na Šluknov 2006
V sobotu ráno na devátou hodinu k divadlu že pojedeme linkou č.20 na Adolfov a odtamtud přes Sněžník na Žitavu(Bad Shaudau). Ve městě na autobus po zeptání se odkud jede tak prej až za tejden i když z Děčína jezdí cyklobus od 1.dubna.
Takže s manželka řekla po Střekovský a jelo se, po záplavách který přines bordel snad z celejch Čech Boletice, Děčín, Ludvíkovice na Kameničáku jsme potkali spícího a z největší pravděpodobností úplně vožralího cyklistu.
Jetřichovice, Kyjovský údolí. Tam po zimě ještě sněhu plno. Focení ledopádů a prvních hub. V Brtíkách zastávka v hospodě U krkovičky já ptáček a géčko desina, Blanka řezaný malý omeletka a polívčička nudlová potom stoupání nad vesnici kde za první republiky dělali nejdelší motorky na světě Čechie-Böhmerland, přes Šluknov na Vebrovu chatu.
Vyloupeno rozmlácený okenice. Ohlášení policii protokoly atd. v deset jsem byl v regálu ja padl do bezvědomí ve dvě v noci záchod vstávaní 7,30 hod zatopit, čaj, příjezd zamečníku na opravu a zabezpečení poničenejch okenicí. Snídaně balení zamykání a 9,15hod jsme vyrazili přes Sébnic do Žandavy po hlavní na Konigstein a stoupáním kde nás chytla bouřka a já jak sem zazmatkoval ztratil brejle. Vesnička Raum nás vítala sluníčkem. Podle azimutu po vrstevnici přes zelenou jsme se trefili na Rájce u Tisé. Na Kačáku čaj Libouchec, Boštětice, Domov Ausisig.
22.-23.4.2006 M-P-T-B.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...