26 února 2007

Jiří B. Šerý náš "Australan" informuje


Kde je pravda Jiří...
Od různých lidí se dovídám že pan Šerý se tam v tý Australiji nějak ztrácí teda jeho věci. Mě poslal asi jako Vám mnohým SMS zprávu a to že mu na skále upadnul hrneček co drží na fotce. Dnes se fotí na digitál, dříve na analog a černobíle ale dycky ten film vytáhnul a podíval se na obrázky jestli jsou hezký. Jojo za mlada s foto - aparátem Smena z CCCP legrace sme si užili.

Kamarádovi napsal že mu ulít klobouk a že se oženil se ZULU cerou domorodého náčelníka které ho okouzlil statnou stařeckou postavou a dlouhými vlasy. Domorodci tam jsou malí a mají velké pysky, takže se můžem těšit jestli se náš Jiří vůbec vrátí že se kolem něho bude pohybovat ukrutně exoticky vypadající děva , jak je konec konců jeho zvykem. Máteli od jiřího nejakou SMS zprávu napište jí prosím pro fanoušky Jiřího a jeho kapely do komentářů. Měl jsem ten článek udělat dávno no ale to víte , nejlepší napadne vždycky pozdě.
Za všechny kamarády se na tebe těším já.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...