06 ledna 2008

Titulní stránka v Americkém časopisu pěstiltele Zelenky

Doslovný překlad časpisu Aquarium Fish česky je zde :
Únor 2008 ediční poznámka. Ediční Všimněte si - od Patricia Rytíř :
Neon čtyř jsou krásná ryba, nejsou oni? A nadějně, vy již jste všimli si tetry neonová na našem krytu, který není jeden z neonů, které my jsme užívaní pro vidění v koníčkovi nyní - to jsou veilfinned neon.
Nikdy slyšel veilfinned neonu? To je protože oni vše až na zmizeli z koníčka po mnoho let, který je hanby. Jak je evidentní z krytové fotografie - a ostatní snímky těchto a různých neonu variant ukázaných v článku " Veilfinned tetra neonová opatří novým povrchem!" od Petra Zelenka (stránkový 32) - tyto jsou milá ryba která přibližně každý sladkovodní akvarista miloval mít v jeho nebo jejím domově. Představte si chomáče těchto čtyř v zasazeném tanku - to by bylo krásný displej.

Titulní fotku má Karel Žitňanský ale vevnitř v časáku jsou i moje fota. Jo Kaja je profík ja sem jen tak přicmrdával. Byl to porod dodat fota amíkum v jejich formátech, vůbec neumějí improvizovat, všechno musí být tak jak to maj zavedený voni. Blahopřeji k publicitě !! (Samozřejmě i sobě).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...