19 srpna 2008

ŽRANICE PRO RADAR

TISKOVÁ ZPRÁVA radikálního baletu Vyžvejklá BambuleR.b. Vyžvejklá Bambule pořádá 21.8. mezi 14. až 17. hodinou na Náměstí Svobody v Teplicích
Radikální balet Vyžvejklá Bambule chce touto akcí zdůraznit hlavně rozdíly mezi bratrem a spojencem, mezi Varšavskou smlouvou a NATO, mezi srpnem 1968 a 2008 a také mezi hladem a sytostí.

Tato akce není motivována politicky, neslouží k oslavě ani potupě jakékoliv politické strany nebo sdružení. Protože každá akce vyvolává reakci, je ta naše reakcí na naprosto nesmyslnou hladovku aktivistů iniciativy Ne základnám a jejich sympatizantů.
Akce nabyla na naléhavosti agresí bývalého Velkého Bratra, který k poválečným násilným akcím v Maďarsku, Československu, Afghánistánu a Čečensku přidal právě v těchto dnech další zářez v podobě Gruzie. Proto také vytýkáme deklarovanému plánu na protiraketovou obranu fakt, že zdůrazňuje ochranu před Íránem, Severní Koreou a podobnými státy a není deklarována ochrana před ruským imperialismem. Přesto z logiky věcí vyplývá, že detekuje-li raketu íránskou nebo korejskou, dokáže totéž s ruskou. Kdyby byly ruské ambice směrem na západ čistě mírové, nemohlo by jim to přece vadit.
Upozornění: kdo se chce ke Žranici připojit, musí si přinést jídlo s sebou (jiní svůj hlad také nerozdávali!).
=======================================================
Další akce r.b. VB v srpnu:
Ke 40. výročí pádu sovětského vrtulníku MI-4 24. srpna 1968 u Kostomlat pod Milešovkou pořádá r.b. VB v neděli 24.8.:
v 9:00 hod. na náměstí v Kostomlatech p. M. pietní akt ke 40. výročí, a
v 15:00 hod. v teplickém Planetáriu obnovenou premiéru svého filmu věnovaného právě této události
24.8 Celsia .
Kontakty:
Martin Novák (m.novakm@centrum.cz, 602410495),
Radim Neuvirt (weiss-neuvirt@volny.cz, 724258936).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...