14 ledna 2009

Tony Ducháček U ČERVA v Brozánkách .

POZVÁNÍ NA VYSTOUPENÍ KAPELY GARAGE , SCHLAK , ABSENT LOVERS
kdo rádi poslouchají GARAGE ,tak si zaškrtněte v kalendáři - sobotu 17.ledna to přijede na pozvání zahrát Tony Ducháček s kapelou do klubu U ČERVA v Brozánkách .
Na tento večer nebude Tony s mikrofonem a žejdlíkem píva sám ,pomůžou mu ještě dvě mediální tělesa kapela ABSENT LOVERS a SCHLAK...vše od 19:00 hod .
fota pro potěchu rokérového oka s Tukanu 1992 - 93 ZDE !!

Kdo ještě nebyl v klubu tak je to pět minut chůzí z hlavní křižovatky v Brozánkách směrem po panelové cestě do mírného kopce a poté doprava k rozsáhlému odlehlému stavení v němž se rozprostírá místní klub U ČERVA .
Autem se dá přiblížit až na místo klubu a pohodlně zaparkovat , jinak ze směru Ústí i Teplic do Brozánek jezdí vlak a MHD do sousední vesnice Řehlovice , odvoz z akce si musí každý rokér zajistit privátně a nebo TAXI , a nebo se prochlastá až do rána a vyčká odjezdu prvního vlaku cca po 4:00 ráno .V přísalí se dá ve spacáku u krbu také přespat. Výčep točí zlaťáka,víno vč. nealko a je zajištěno i jídelní občerstvení.

Program 1 .kapela Schlak , 2 .kapela Garage , 3 .kapela Absentlovers klubové vlezné na tuto akci 150,- kč
připadné další info na tel . 772 09 33 77 ŠAFY

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...