06 února 2010

Městské sady - Ústí n/L

Dopis představitelům města z 29.11.2009

Dobrý den,
obracím se na Vás s několika připomínkami a dotazy v souvislosti s akcí "Městské sady - aktivní park".

K tomuto problému jsou zhotoveny vlastní stránky : http://mestskesady.blog.cz/


1) S jistou nelibostí jsem strpěl několikadenní řev drtičky odřezaných větví (včetně víkendu), kterou zhotovitel provozoval co nejblíže k bytovým domům. Poté, co jsem se s úžasem dočetl, že zhotovitel má povoleno na rok zavřít sady s pozoruhodným odůvodněním, že je zodpovědný za bezpečnost, jsem však jeho bohorovnost pochopil.


2) Nyní nejsou dostupné ani okrajové pěší komunikace parku, které umožňují pěším se vyhnout chůzi po frekventovaných ulicích (Sadová, Palachova, Masarykova), ačkoliv se v těchto partiích evidentně nic neděje a nedokážu si představit, jaká činnost by mohla zdůvodnit jejich roční znepřístupnění.

3) Již několik desítek let vyčkávám, kdy budou zprůchodněny Mánesovy sady, které lze projít pouze za sucha. Berte to, prosím, jako námět k užitečné investiční akci - pro začátek by stačilo navézt asi tak 10 koleček šotoliny v ceně max. 5.000,-Kč, nemusí to být zrovna 80.000.000,-Kč.

Mé dotazy jsou následující:
1) Projektová dokumentace akce je hotová? Pokud není, v jakém stadiu se její příprava nachází a jaké možnosti mají občané se k ní vyjádřit?

2) Kdo je ze strany investora zodpovědný za dohled nad dodavatelem - zajímalo by mě, na koho se mají obracet občané dotčení ve svých zájmech uvedenou akcí? Pokud nevíte, kde to lze zjistit?
S přátelským pozdravem autor stránek : http://mestskesady.blog.cz/

Mail byl zaslán primátorovi města Ústí nad Labem panu Mgr. Kubatovi, vedoucímu investičního odboru magistrátu UL ing. Ivo Zikovi a elektronické podatelně magistrátu.
Za 2 měsíce jsem obdržel pouze automaticky generovanou odpověď podatelny (podatelna.magistrat@mag-ul.cz):
Potvrzujeme příjem Vaší e-mailové zprávy, po přidělení identifikátoru datové zprávy (dokumentu) Vás budeme informovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...