15 listopadu 2010

Webrovka - ohňový pekáč.

Webrova chata Weberhutte

V pátek 19.11.2010 se setkáme na Weberhutte kde po více jak dvouročním přemlouvání byla zhotovena "poklička na velkokapacitní pekáč" (nic o ženách) od kovářský party a při této příležitosti zvu na ohňový pekáč.

Program

Pátek: 19.11.2010 opoledne a podvečer - příjezd, seznámení, odpuštění, oslava, družení a zábava bez fyzického kontaktu.

Sobota: 20.11.2010 dopoledne vzpamatovávání, pokus o pomoc bližným a potřebným(to je to dřevo) polední menu a opolední oslava či vycházka s pocitem dopoledne dobře vykonané práce(vyčerpaný odjíždějí),(jen pan Klobouk bude měřit vokapy). Večer společenská hra při svíčkách "Kdo dýl vydží"a Diskotéka u ohniště.

Neděle: 21.11.2010 Vyprošťování z různých stavů a závislostí. Po výkendovým duševním osvěžení se uskuteční odchod do "spořádáné" společnosti ČR.

Podnínky: Jsou otevřené kdo přijede tak přijede a vemte si sebou koho chce ale né více než jste sám. Rozdvojené osobnosti si mohou přivízt tolik lidí podle toho jak sou rozpolcený(ženy vítány) + psi. Přikrýfky i pro své bližný sebou.
Další zmatené odpovědi se dovíte po Vašem rozhodnutí. Hodně záleží na odpovědi kvůly nakoupení depotátu a zmíněnou akci. Případní ignoranti a ignorantky budou vodkázány na zbytky objednaného blahobytu.


Objednáni na akci v Komentářích nebo príjímám emajlem zde.: Váš trýznitel. nebo pekky@dbdent.cz

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...