08 března 2012

Aussig - černá komedie v TV

Aktuality

  • Aussig se bude vysílat na Prima Cool dne 17. března v 22:00.- letos 2012.
Aussig - http://www.aussig-film.cz , černá komedie jejíž příběh se odehrává v Ústí nad Labem, pojednává o vztahu ruského a amerického lektora na místní univerzitě. Oba jsou nuceni bydlet spolu v jednom malém pokoji na kolejích.

Vzrůstá mezi nimi velké napětí, které je podněcováno propastnou rozdílností jejich povah a vzájemnými antipatiemi. Rozpory vznikají z banálních hádek a neshod - od přidávání kečupu do jídla až po způsob jak jednat se ženami. Je to, jako by se další studená válka rozpoutala na bojišti jejich těsného kolejního pokoje.
Jsem rád, že můžeme točit náš film v Ústí nad Labem. Myslím, že Ústí je zajímavé město a když se řekne Česká republika a film, lidé přirozeně vzpomenou na Prahu. Natáčení v Ústí nam umožňuje vyprávět trochu odlišný příběh. Film může mít jiný styl. Myslím, že je to dobrá věc. I to, že v Ústí se netočilo moc filmů, tak to může být zajímavé. Uvidíme.
Tony Laue - scénář, režie
Myšlenka tohoto scénáře vznikla z mých vlastních povídek o mém životě v Ústí před několika lety, o životě na kolejích, kde jsem bydlel s určitým americkým kolegou. Vyprávěl jsem tyto příhody Tonymu a on se rozhodl napsat scénář.
Nik Pitetsky - synopse
O filmu

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...