12 září 2012

Můj oficiální mail Nečasovi - D.Ema

Ahoj,
Posílám ti co jsem poslal Nečasovi na jeho oficiální mail já. Ten mě teda vytočil jak klíště. Když budeš chtít jestli se ti to bude líbit, tak to klidně na ty svý stránky taky dej. Fotka je z Turecka ale hodí se... Ahoj Éma.

Vážený pane,

Vždy jsem Vás považoval na naší politické scéně za jednoho z mála slušných a kultivovaných politiků, který i když své předvolební sliby jako je například boj s korupcí až zas tak úplně není schopen splnit (zřejmě i díky řadě nepředvídaných skutečností a až obludným rozměrům korupce na všech úrovních státní správy), vystupuje jako opravdový politik, používá věcných argumentů a je dalek malosti, hulvátství a hysterii některých námi občany bohužel volených zástupců.


Jelikož jsem daňový poplatník a jako takový považuji Vás jako premiéra (nikoliv jako předsedu ODS), ale i ostatní politiky placené ze státních prostředků a to včetně pana prezidenta, tak trochu za své zaměstnance a není mi jedno, jak se lidé, kteří v demokracii zastupují běžné občany ve věcech státní správy i zahraniční politiky, prezentují na veřejnosti. Neboť jejich špatná a mnohdy i hloupá rozhodnutí pak vytvářejí dojem, že i jejich voliči jsou špatní a hloupí.

Přestože jsem si Vás až dosud vážil, Vaše vystoupení na brněnském veletrhu mě nutí změnit na Vás radikálně názor. Tedy pokud se veřejně za vaše, doufám že neuvážené, výroky neomluvíte.

Vážený pane, pokud Vám překáží statisíce mrtvých v Tibetu v hladkém obchodování s Čínou a zavírání kontroverzních kapel v obchodování s Ruskem, pak jen ukazujete jak malí jsme my Češi. Pochybuji, že by v Anglii byl někdo schopen veřejně prezentovat názor, že je třeba hloupé neustále mluvit o popravených dětech v Lidicích a Ležákách, neboť to neprospívá obchodu s Německem a naopak že by v minulosti v Německu někdo zakazoval hovořit veřejně o kriminalizování rockové hudby v bývalé ČSSR, neboť by to mohlo ublížit vzájemnému obchodování.

Nikdo Vás nenutí aby jste byl jako řadový občan aktivistou za osvobození Tibetu, či povinným fanouškem jakkoliv podivného vystupování ruské poblázněné tanagerské skupiny. Jako vedoucí představitel státu však by jste zřejmě neměl vypouštět do světa názory (jakkoliv ekonomicky možná i oprávněné), že nás vraždění nevinných a potlačování svobody projevu nějak ekonomicky poškozuje. Ekonomicky nás poškozuje především diletantství, neschopnost, osobní zájmy a korupce jednotlivých členů našich vlastních vlád za poslední dvě desetiletí a nezachrání nás ani poklonkování dvěma mocným ekonomickým subjektům tohoto světa, shodou okolností mocným díky krutým otrokářským neokomunistickým praktikám v jednom a postkomunistickým praktikám v mafií zcela ekonomicky ovládaném druhém.

Vždycky jsem se cítil být politickým příznivcem pravice, v minulém režimu jsem měl potíže se státním zřízením právě kvůli tomu, že jsem poslouchal jinou muziku a četl jiné knížky, než politické vedení socialistického Československa. 23 let po revoluci se dovídám z úst pravicového premiéra, že i dnes by možná nebylo až zas tak úplně od věci zakázat nahlas hovořit o některých tématech, protože to škodí obchodu. Pane premiére, je to naprostý nesmysl a Vy to víte. Kdybych to chtěl zveršovat tak přidám : a doufám že se omluvíte. Omluvte se obyčejným a mrtvým lidem v Číně a Rusku, pokud máte důležitou vlastnost politika (v naší zemi v politických kruzích takřka neznámou) a sice čest. A také nám, obyčejným občanům této republiky, kterým je líto, že jinde ve světě jsou zavíráni a nebo umírají lidé a je nám úplně jedno, že zaklínadlo moderního světa - ekonomika tím trpí.

Věřím tomu, že podobných a zřejmě mnohem tvrdších ohlasů jste dostal tisíce. Teď jen doufám, že až si to Vy sám a nebo některý z Vašich spolupracovníků přečtete, nepřijdou mě do týdne sebrat pro pobuřování a rozvracení republiky. V minulosti se mi to stalo několikrát.

PS : Děláte toho v posledku opravdu hodně, aby i zarytí pravičáci začali hledat ve svých srdcích sociální levicová zákoutí. A ne ta z vaší pseudolevicové kamarádky ve dvacetiletém vládnutí ČSSD.

Stále ještě v úctě a s pozdravem Eminger Dan.

Skorotická 352
Ústí nad Labem

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...