04 října 2006

Boštětice 05

12.04.2006 Božtěšice Beseda - Oslava 40/50 roků rokerů z Ústín/L.
Vážení přátelé de po mě OSA asi pudu sedět protože sem to prej nenahlásil !!
Fak sem si myslel že žijem v trochu svobobný společnosti a voslava pár přátel který maj narozeniny a pozvou další lidi pořád někomu vadí asi by jsme měli žít pod neustálou neurotickou clonovou hrozbou establišmentu.

Pátek 10. 6. 2005
Restaurace U Fírů, Petrovická 41,
403 40 Ústí n. L., tel.: 472 742 714
OHLÉDNUTÍ ZA AKCIČKOU ANEB CO SEM STAČIL REGISTROVAT
16.00 Doma se pro mě stavil oslavenec J. Hynek Havran.
16.20 Na sále Apára + zvukař, Fred a majitel sálu trochu uklízel (trochu sem si voddych).
16.30 Přerovnávání židlí a stolů, odstranění reklam na sále (částečně se podařilo).
17.00 Příjezd dalších oslavenců - pani Marie Máši Renglové, Lu. Bruka - dorazili Formani a M. Vaňkát (Poděkování) + kupa triček s logem a programem (Překvapen a potěšen).
17.30 Postavení beklajny a zvukařský věci. Hledání vypínačů od reflektorů, jističe atd.
17.45 Příjezd nejštědřejšího oslavence L. Ludvíka Masopusta (doladění posledních maličkostí - jako třeba Pachy, Volňásky, Pití, Tombola)
17.48 Příchod Vyhazovače M. Stanka (poděkování), posledního oslavence Wilyho Kubíčka a prvních hostů.
18.00 T. Stanko - Biletář, Šoumen a pozdější vedoucí Tomboly (3x poděkovaní [je to ješita]).
18.05 Bezradnost, zmar, spousta otázek, nevolnost s rozjezdem Besedy a do toho příjezd Hlavní Hvězdy večera... že má žížeň napivo.
18.15 Tryskáči: v podstatě naše vnoučata, dlouho "zvučily", pak rozjeli rychlej, upřímnej a říznej (v jejich letech) pánk. Až na zvučení a dlouhý přestávky mezi písničkama sem spokojenej (Poděkování).
19.00 Formani: To rozjeli okamžitě po vtipným úvodu frontmena J. Kolucha, zkušenosttrochu v tvrdčim hávu a vzbudili vzpomínky, při kterých se objevil na našich zmuchlaných tvářích upřímnej usměv - Hoši Děkujem!
19.40 Technická přestávka (to neni název žádný kapely!!)
20.00 V. Třešňák Band: očekávané, překvapující, neuchopitelné, bojující, upřímné z vnitra (ne SNB) člověka, však výte a kdo né, tak jeho škoda! (Zaplaceno). Poděkování za všechno.
21.00 Intimní Život: Vyhraná pánková sestava, kerá naučí lidi tancovat, co se do nich vejde. Musim vypíchnout pokuřujícího zpěváka se zpívající družkou (Poděkování).
22.00 Růže je růže (anglicky): Kapela před velkym třeskem v jiný době, no příjemná partička, co to umí pěkně pohoupat ve svižným tempu, co pani Němečková? (Poděkování)
22.45 První tombola (To neni kapela) - nesfalšovaná.
22.45 Drábek Pavel: Hodně nervózní, budou mě poslouchat? Parádní číslo z jinýho soudku - Báječnej hlas a mimika! (Poděkování)
23.00 Dundr a(end) Co.: Krycí méno Vindouz. Bravurní kytara, rychlí bicí a pučenej basák, dokážou všechno. Díky Vláďo! (Poděkování)
24.00 Lidový léčitelé: Brutální andrgrandová skupina individualit s podivným bubeníkem, kteří by měli hrát úředníkům na magistrátech, aby bylo líp!!! (Poděkování)
1.00 Druhá tombola - Sfalšovaná
1.15 Uragan Andew: regé parta se dvěma děvčaty, vznášejícím se perkusionistou a parádnim zpěvákem co ví, co lidi v pozdní čas potřebují, klid a mír (Poděkování).
Děkovačka ZA: Mírovi V. - zvuk a grafika, Starostovi Libouchce - apára (Placeno), Fredovi - publikaci, Růžemu - konferování, Mírovi R. - foto a nahrávky, Romanovi H. - minidisky, Pepovi N., Bráchovi, Kájovi Ž. - foto, DBdentu - čas, Prvnímu a poslednímu primátoru - že je nesežrala sametová revoluce, Zelímu - ryby, Kalhotka Joemu - volňásky, Dárky, Blance, Všem, na který sem zapomněl, Mámě a Tátovi za život! Díky. Milan Pekky Bouška

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...