27 října 2006

Firefox 2.0 je na světě! Bude to hurá ?

Firefox 2.0 je na světě!

Mozilla Corporation dnes vydala finální verzi Firefoxu 2.0. Přehled nejvýraznějších změn najdete v naší tiskové zprávě. K dispozici je i česká verze, a to pro Windows, Linux i MacOS. Nová verze by se také během několika hodin měla uživatelům nabídnout v rámci automatických aktualizací.
Více v pravo dole na : Celý článek

  • Rychlejší prohlížení webu
  • Blokování vyskakovacích oken
  • Prohlížení stránek v panelech
  • Snadná změna vzhledu
  • Intuitivní ovládání v češtině
  • Integrované hledání na Google
  • Mnoho doplňkových rozšíření
  • Jednoduchá instalace
  • Pro všechny zdarma

Také hledáte rychlý, bezpečný a spolehlivý internetový prohlížeč, který vám umožní bezstarostné brouzdání po webu? Firefox je řešení právě pro vás - stáhněte si jeho aktuální verzi a objevte stovky funkcí, které Firefox nabízí.

Proč přejít na Mozilla Firefox?

Ve Firefoxu můžete snadno dělat věci, o kterých uživatelé Internet Exploreru jen sní a přitom nepřijdete o kompatibilitu, kterou potřebujete.
Důvody pro změnu prohlížeče...

Nebojte se zeptat, poradíme vám

Jak budu spravovat své oblíbené položky? Budou fungovat stránky mé banky? Mohu používat Firefox současně s Internet Explorerem? Můžu měnit vzhled programu? Potřebuji programy na blokaci nevyžádaných oken? Jak bude Firefox spolupracovat s mým poštovním klientem?

Zkušenosti uživatelů: Proč si vybrali Firefox

Dostáváme e-maily od lidí, kteří úspěšně přešli z Internet Explorer na Firefox! Přečtěte si některé příběhy.
Přechod na Firefox: Zkušenosti...

Jak média hodnotí Firefox?

Přečtěte si, proč již někteří recenzenti přešli z IE na Firefox, jak oceňují stabilitu Firefoxu, jeho bezpečnost a použitelnost.
Firefox je prostě skvělý...

Jak přejít?

Praktický průvodce pro bezpečný přenos vašich důležitých souborů a oblíbených položek ze starého Internet Exploreru do nového Firefoxu. Je to snadné. Firefox to udělá za vás.

Snadné přidání funkcí do Firefoxu

Hledejte a vyberte si lokalizovaná rozšíření Firefoxu na CZille a získejte neomezený vliv na své zkušenosti s Internetem.
Firefox 2.0 pro Windows, česká verze (5,4 MB) Další platformy ...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...