27 října 2006

Recyklace Hliníku v kuchyni

Hliník se neodstěhoval do Hunpolce.

ale do našich domáctností tak si dělám kuličku jako brouk Hovnivál v Egyptě i když tam sou teroristi, já ji ale vodnesu do zběru protože to mě naučili cikáni když nám ukradli ve Šluknovským výběžku na Webrový chatě (kde bude školení řidičů) střechu a vodvezli jí do zběru za udivných pohledů jejich bilejch spoluobčanů.

To sou ale PARADOXY slovy žijícího klasika........
Tak že po kupení Pribináčka nebo sýru v alobalu nebo jinejch sajrajtů obsah spapáme a obalový hliník zmuchláme do kuličky přidáváme další vrstvy a když opadávaj (ty vrstvy) protože se kulička změní v kouly tak si koupíme dobrou hořkou čokoládu(né polskou ty sou fak hodně nedobrý) a vnitřní obal použijeme ke zpevnění. Já zpevňuju rád.
No a takhle to děláme furt a chlubíme se že sme ekologové a vostatní nám záviděj, nebo si myslej že sme magoři nebo na to serou protože to je jak se říká jebačka já říkám Mr.ka jako pan školitel co nás školí na Školení řidičů a my to tam máme rádi protože si vodpočinem vod města, ženskejch a jinejch hnusnejch lidí co v těch městech žijou. ale to sem vodbočil - kouli když už neumíme zvětšovat tak vodložíme a děláme novou. ...a to je všechno co sem vám chtěl říct. (jinej klasik)

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...