22 dubna 2007

Představujeme ústecké fotografy


Ve středu 14.2.2007 se konala v Metalu letos již druhá vernisáž fotografií v rámci akce "Představujeme ústecké fotografy".Tentokrát se díky naší nejúspěšnější fotogafce, Blance Novákové, člence fotoklubu Ufo, i F99, sešla už slušná návštěva, a kdo přišel, nelitoval (kdo přijel litoval, ale jen pro to, že si nemohl dát ferneta na přípitek).

Pečiva bylo hojnost, jak sladkého, tak slaného, a pití také. O vše se postarala opět Blanka, která navíc svými fotografiemi občerstvila i našeho ducha fotografického. Tím víc se musíme stydět, že jediný džentlmen Jirka Řehák nezapomněl na dobré vychování, a obdaroval jí květinami, když navíc bylo toho Valentýna. Blanka nasadila laťku velmi vysoko. Její vystavené fotografie, které většinou známe z klubových soutěží, časopisů a internetových servrů FotoAparát a v poslední době i FotoExtract, zde ve velmi slušném prostředí, lepším osvětlení a i na velkých formátech snesly velmi přísné fotografické hledisko. Dlouho se nám nechtělo rozcházet, jen blížící se doba vydávání večeře v jídelně nás trochu omezila. Přejeme Blance mnoho dalších úspěchů a dík za vynikající reprezentaci fotoklubu. Dík i za Fomet a diváky z Metalu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...