04 května 2010

Pozor ! Hřiště v Střížovické ul. 2 - Schůzka s primátorem

hřiště
V pátek 30.4. 2010 proběhlo 2. jednání s primátorem. Byly probrány dvě varianty možného řešení.
Varianta 1 - výměna pozemku p. Vrbíka za jiný městský pozemek
P. Vrbík byl seznámen s návrhem výměny za jiný městský pozemek. Do konce května se má vyjádřit jestli na tuto variantu řešení přistupuje. (po případném městském pozemku, který by se mu líbil na výměnu , se má poohlédnout sám)

Varianta 2 - přesun sportoviště a dětského hřiště nad plaveckou halu
Primátor variantu 2 rozpracoval. Nechal zpracovat studii, jejíž součástí je vizualizace prostoru nového hřiště a odhad nákladů. Úpravou parkoviště by vzniklo multifunkční hřiště na fotbal, tenis, volejbal, nohejbal plocha na basketbal s košem a malé oplocené hřiště pro nejmenší obsahující 5 herních prvků. Součástí by byla úprava svahu, vymýcení části svahu k cestě na Studánku, a úprava dojezdu , tím by vznikla bezpečná plocha pro bobování.

Primátorovi se tato varianta líbí a uvažuje o tom, že hřiště město vybuduje nehledě na to jak dopadne směna pozemku s panem Vrbíkem.

Příštím krokem z naší strany má být vypracování memoranda. Memorandum bude obsahovat kroky, které učiní Magistrát, aby dostál závazků slíbených primátorem a nehrozilo by tak případné smetení ze stolu po volbách. Společně pak podepíšeme.
Další schůzka je na začátku června.

Dále zjistíme, jaký je stav námitky ke konceptu ÚP, kterou jsme podali. Odbor územního plánování MmÚ by měl mít v květnu jasno. My budeme informovat, zda-li byla námitka přijata anebo odmítnuta. Pokud byla odmítnuta, zveřejníme na těchto stránkách zdůvodnění odmítnutí.

Byla též zmíněna možnost partnerství mezi městem a občany Klíše na bázi občanského sdružení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...