27 dubna 2016

Ahoj Topolovi !

Jednou jsem vyhazoval Pepu Kadeřábka z auta před barákem, už ani nevím vodkať jsme přijeli.
Asi z rádia Sever které tam sídlí šla pěšky po schodech parta 5 sestříhanej fešáků ve stejných sakách, košilích i kravaty měli přibližný modrý odstín.

Vyhodil sem Pepovi z kufru věci na chodník, zabouch zadní haupnu řekl "Čau" a šel za volant. V tom se ozvalo z druhého chodníku "NAZDAR" mrk sem tam vokem, uviděl "kravatáky", pohrdavě protách držku a used za volant.

Do auta se ke mě vohnul Pepa a povídá "To je Topol"(rozumněj-tehdejší přeceda vlády Topolánek)nějak jsme se uchychtli a my i oni si šli posvim.

A teť se od něho ve Svobodném foru dovídám že lehy skončily a Nepřítel je tu zas... Už mu to, když nemá moc - věřim !

Topol ve Svobodném foru:
S růstem míry přerozdělování a rozsahu sociálního státu se zvyšuje počet neaktivních lidí drogově závislých na státu, na jeho mzdách, důchodech, sociálních dávkách, zakázkách, dotacích. U nás to je určitě přes 60-70% populace. Ti volí přirozeně levici a populisty. Sociální stát a nárůst lidí na něm závislých přináší pohyb voliče mediána směrem doleva.

Občany - kromě živnostníků - přestaly zajímat daně. Vzhledem k počtu lidí závislých na nějaké formě státního příspěvku vyžadují vyšší mzdy, důchody, dávky, dotace a zároveň požadují zlepšit služby. Při tak vysoké míře přerozdělování chtějí nulovou korupci.

Je to kvadratura kruhu. Vede to k nárůstu populismu a nahrává to znovu zájmovým skupinám a oligarchům. Z party chytrých bolševiků, estébáků, svazáků, PZkářů a úspěšných privatizérů vznikla nová česká elita - nová třída magnátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...