07 října 2006

Živnostník - Galérista jak má být .

vydupal ze země muž(Růžička) se srdcem na pravém místě za přispení pomoci kamarádů na rohu ulice Palachvé 7 při odbočce do ulice "U staré nemocnice".
Decentní firemní tabule SUTERÉN
a pod ní skoro nenápadný vstup do miniaturního prostoru mírně sníženého pod úroveň ulice, který je zdůrazněn vlevo ode dveří výtvarně řešeným bianco plakátkem se jménem vystavujícího výtvarníka.

Třeba : M.P.T.B. v roce 2004.

Po dvou schodech vstoupíte do prostoru galerie a jen stálý návštěvník hned ví, kde najde díla či spíše dílka vystavujícího umělce. Sám prostor je skoro zaplněn skříńkami a policemi s potřebami pro malíře a grafiky, vzorky rámů a velkými deskami obsahujícími velké grafické listy a reprodukce a velký pult, na němž a nad nímž najdeme na stěnách vystavené grafické listy, kresby či malby autora, o němž si můžete stručnou informaci přečíst při odchodu vpravo ode dveří. Na okenním parapetu leží kniha návštěv a různé tištěné materiály i časopisy ke koupi.
Ocitli jste se v Galerii Suterén, která slouží jako speciální prodejna širokého sortimentu výtvarných potřeb, např. barev, štětců, blintrámových lišt, rámovacích profilů, atd...
Obslouží vás přijemná obsluha a vyřazující ochota snoubící se s neutuchajícím optimismem.
Foto prodavače :

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...