18 listopadu 2007

Potlačit, zakázat, odstranit reklamy v IE7

Tak jsem hledal jak se zbavit reklamních banerů na blogu.cz a sehnal sem rozšíření pro Internet Explorer 7 a sehnal jsem IE7Pro. Mozilla Firefox mě trochu prudí věčnýma aktualizacema. Rozšíření pro Internet Explorer, které obsahuje mnoho funkcí, jež učiní vaše procházení webu rychlejším, snadnějším a přehlednějším a hlavně bez reklam. Rozšíření si v češtině můžete kliknutím stáhnout ZDE.

IE7Pro je rozšíření pro Internet Explorer, zahrnující mnoho funkcí, jež dělají z IE použitelnější, bezpečnější a přizpůsobitelný prohlížeč. IE7Pro obsahuje funkce pro vylepšenou správu surfování v záložkách (tabech), kontrolu pravopisu, "inline" vyhledávání na stránce, vyplňování formulářů, superpřetažení (Super Drag & Drop), přepínaní proxy serverů, ovládání IE pomocí gest myši, snadné obnovení dříve uzavřených záložek (tabů) po uzavření, či pádu IE, urychlování webu (Web Accelerator), změnu "User-Agent" hlášení prohlížeče, snímání celých webových stránek jako obrázků, či blokování reklam a flash animací. Zhrnuje též podporu uživatelských skriptů (Greasemonkey) a rozšíření (plug-inů) a mnoho dalších užitečných funkcí. Použitím IE7Pro můžete přizpůsobit svůj prohlížeč i své oblíbené webové stránky svému vkusu a potřebám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Liškou ke zdi Neumím psát recenze ale musím. Nechci si instalovat co furt v PC nepoužívám ani to moc neumím používat(myslím že je to celé a...